top of page
הרצאות-וסדנאות.png
עלה.png

תזונה היא חלק מהיומיום שלנו, ויש לה השפעה ניכרת על התחושה שלנו ועל הבריאות. לא פלא שהיא מעסיקה אותנו, ומהווה נושא שיחה לעתים קרובות.

בהרצאות ובסדנאות שלי אני מביאה גישה בריאה לתחום התזונה, מתוך מקום של קשיבות לגוף והנאה מאוכל. אשמח להגיע להרצאות אצלכם.

עלה.png
Depositphotos_9122189_XL.jpg
Depositphotos_316881068_XL.jpg
מטופלות-מספרות.png

בין התכנים שתוכלו להזמין

רעב ושובע – מסע למנגנון מופלא של הגוף 

כולנו הגענו לעולם עם מנגנון רעב ושובע שמאותת לנו מתי וכמה לאכול, אבל עם השנים, הרבה מאיתנו איבדנו את הקשר איתו. איך המנגנון הזה עובד ואיזה הורמונים משפיעים עליו? האם יש אמת באמירה שכדאי לאכול לאט כדי להרגיש את השובע? אם סיבים תזונתיים תורמים לתחושת השובע, איך זה שסלט לא באמת משביע? ומה כדאי לאכול כדי לקבל שובע ממושך?

 

איך אוכלים את זה?  כלים להתמודדות עם אכילה רגשית 

אוכל הוא צורך פיזיולוגי בסיסי שאנחנו צריכים לספק לעצמינו מספר פעמים במהלך היום. אלא שבניגוד לצרכים פיזיולוגים אחרים כמו למשל נשימה, האכילה שלנו היא לא רק פיזיולוגית, אלא יכולה להיות מונעת גם ממקום רגשי או התנהגותי. מה מניע אכילה רגשית, איך נכון להתמודד איתה ולמה דיאטה היא לא הפתרון?

 

האותיות הקטנות:

איך לקרוא תוויות של מוצרים ולשדרג את רשימת הקניות? 

המוצרים שנבחר בשעה אחת של קניות שבועיות ישפיעו על מה שנאכל במהלך כל השבוע ועל הבריאות שלנו ושל בני ביתנו. איך לבחור נכון בסופר? על מה כדאי להסתכל כשמשווים בין מוצרים? איזה מוצרים יכולים לחסוך לנו זמן במטבח? איך יצרני המזון מטעים אותנו וגורמים לנו לחשוב שמוצר בריא? ומה לגבי המדבקות האדומות?

 

דימוי גוף ותרבות הרזון 

אנו חיים בחברה שמקדשת את תרבות הרזון, ולא סתם הרבה מאיתנו עסוקים בממדי גופינו ובדיאטות שונות. השיח הזה מתקיים במטבחון של כל משרד בכל יום. מה המחיר שזה גובה מאיתנו? האם דיאטה וירידה במשקל שווים לבריאות? האם המילה "שמנה" היא מילת גנאי, או שם תואר? מה נוכל לעשות כדי להיות שלמים עם הגוף שלנו, ואיך זה ישפיע לטובה על הבריאות שלנו ועל איכות חיינו?

10 מיתוסים מעולם התזונה 

מהן הטעויות הנפוצות שאנחנו עושים, ולמה כדאי לפעול אחרת? – אנחנו חשופים להמון מידע על תזונה, בין אם בתקשורת, ברשתות החברתיות ובמדיות נוספות. כמויות המידע מבלבלות, הרבה דברים סותרים, ולפעמים אנחנו נתפסים למיתוס שגוי וכתוצאה מכך אוכלים דווקא פחות בריא. בין המיתוסים שנבחן בהרצאה: האם ארוחת בוקר באמת חשובה? האם סיבים תזונתיים נותנים תחושת שובע? צריך גרעון קלורי כדי לרדת במשקל? האם גלוטן נדבק למעיים וכדאי להימנע ממנו? האם מומלץ לאכול פירות אחרי ארוחה? ועוד.

אייקון.png
אייקון.png
אייקון.png
אייקון.png
אייקון.png
Depositphotos_462614306_XL.jpg

ניתן להזמין הרצאות וסדנאות בנושאים נוספים.

צרו קשר ואתפור עבורכם הרצאה בהתאמה אישית לצרכים שלכם.

נעים-להכיר.png

גופים בהם הרציתי

איך-זה-עובד.png

משובים מהרצאות

Depositphotos_362576524_XL.jpg

ד"ר דב קליין

הזמנו את טלי להרצות אצלינו, במסגרת קורס העשרה בתחומי הרפואה.

טלי העבירה הרצאה מקצועית, מעניינת ועשירה במידע העדכני ביותר מתוך מחקרים חדשים ביותר בתחום -

פשוט היתה מעולה! תודה טלי!

bottom of page